Volg ons op Facebook
Volg ons op Instagram
Deze website is (nog) niet geoptimaliseerd voor weergave in landscape modus.
Houd je mobiel rechtop om de staande modus te gebruiken.

Tandtechniek Nijmegen

Wil jij de zekerheid van een goed passend kunstgebit? Of wil je overstappen op een klikgebit waarvan jij je hele leven kan blijven genieten? Voor tandtechniek in Nijmegen ben je bij Mondzorgcentrum Takenhofplein aan het juiste adres. Wij werken samen met de beste tandtechnici in Nijmegen en zijn gespecialiseerd in esthetische tandheelkunde, kunstgebitten en klikgebitten.

In onze praktijk werken wij alleen met de beste materialen en de modernste apparatuur. Dit in combinatie met de ruime ervaring en het specialisme van de tandtechnici waarmee Mondzorgcentrum Takenhofplein samenwerkt, zijn wij in staat om tandtechnisch werk op maat te leveren van hoogwaardige kwaliteit.

Overweeg je om een kunstgebit of klikgebit te nemen? Of wil je jouw huidige kunstgebit passend maken of laten repareren? Voor tandtechniek in Nijmegen ga je naar de specialisten van Mondzorgcentrum Takenhofplein.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Tandtechnicus Nijmegen: waarvoor kun je bij ons terecht?

Een tandtechnicus vervaardigt tandtechnische hulpmiddelen die het gebit corrigeren, ondersteunen of vervangen, zoals protheses, kronen en bruggen. Deze tandtechnische hulpmiddelen worden exact op maat en perfect passend gemaakt, wat betekent dat het om precisiewerk gaat. Mondzorgcentrum Takenhofplein werkt dan ook alleen samen met tandtechnici in Nijmegen die op maat gemaakt precisiewerk vervaardigen van hoogwaardige kwaliteit.

Kunstgebit

Op het gebied van tandtechniek is Mondzorgcentrum Takenhofplein gespecialiseerd in het vervaardigen, repareren en passend maken van kunstgebitten. Er zijn verschillende variaties van een kunstgebit, deze kan namelijk gedeeltelijk of volledig zijn. In welke vorm dan ook, een kunstgebit moet perfect op maat zijn. Een goed passend kunstgebit is zowel functioneel als esthetisch. Of je nu een kunstgebit wil laten zetten, repareren of passend maken, voor al het tandtechnisch werk omtrent een kunstgebit ga je naar Mondzorgcentrum Takenhofplein.

Klikgebit

Ook voor een klikgebit kun je terecht bij Mondzorgcentrum Takenhofplein. Op het gebied van tandtechniek is een klikgebit een duurzamere oplossing dan een kunstgebit. Een klikgebit is dan ook vaak de uitkomst als je huidige kunstgebit niet meer genoeg zekerheid en stevigheid biedt. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor een klikgebit? Neem dan contact op met onze tandtechnici voor vrijblijvend advies.

Kronen en bruggen

Zodra één of meerdere tanden ontbreken of beschadigd zijn, kunnen kronen of bruggen een duurzame oplossing bieden om je gebit weer mooi en natuurlijk te maken. Onze tandtechnici vervaardigen kronen en bruggen die perfect passen voor de beste esthetiek.

Afspraak maken voor tandtechniek

Vul hieronder jouw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Tevreden patiënten

Prettige en kundige tandarts. Kan alles vragen en krijg op alles een bevredigend antwoord. Blijft altijd rustig en blijft communiceren. Ben blij met deze tandarts.

Anoniem

Routebeschrijving Mondzorgcentrum

In tegenstelling tot wat de meeste routeplanners vermelden ga je op de rotonde na de afslag Grave/Dukenburg direct rechtsaf bij het bord met nummer 6, dus nog voor de afslag Kleve/ziekenhuizen/centrum.

Handige informatie Mondzorgcentrum

Openingstijden Mondzorgcentrum

Maandag
08:00 – 17:30
Dinsdag
08:00 – 17:30
Woensdag
08:00 – 17:30
Donderdag
08:00 – 17:30
Vrijdag
08:00 – 16:30

Ons team

Mondzorgcentrum Takenhofplein bestaat uit een professioneel team van tandartsen, mondhygiënisten en assistenten. Tijdens een vrijblijvend consult informeren zij je graag over de mogelijkheden.