Volg ons op Facebook
Volg ons op Instagram
Deze website is (nog) niet geoptimaliseerd voor weergave in landscape modus.
Houd je mobiel rechtop om de staande modus te gebruiken.

Cosmetische tandheelkunde

Mooie tanden en een mooie lach beginnen met een mooi en gezond gebit. Want je gebit bepaalt in grote mate hoe je er uitziet en is bovendien onmisbaar om te eten en te praten. Genoeg redenen dus om er zuinig op te zijn en te kiezen voor de beste mondzorg. Het is daarom van belang dat je regelmatig een bezoek aan de tandarts brengt om je gebit en je tanden mooi te houden.

Naast een gezond gebit is het voor veel mensen wenselijk om een recht gebit te hebben. Met rechtstaande tanden kan je naar hartenlust lachen, zonder je zorgen te hoeven maken over hoe je tanden eruitzien. Bij Mondzorgcentrum Takenhofplein werkt een orthodontist die je kan helpen bij het realiseren van zo’n gebit.

Ook witte tanden worden door de meeste mensen als de norm beschouwd. Goed poetsen en een gezond voedingspatroon zijn noodzakelijk om witte tanden te houden. Wanneer je tanden er wat gelig of zelfs bruin uitzien zijn er verschillende methodes om je stralende witte tanden te geven.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Handige informatie over cosmetische tandheelkunde

Tanden bleken

Hebben je tanden niet de gewenste witte kleur? Dan kan bleken een uitkomst bieden. Bleken is een relatief eenvoudige behandeling om je tanden weer stralend wit te krijgen.

Klik hier voor meer informatie over tanden bleken.

Facings

Gezonde onregelmatige tanden kunnen we verfraaien met facings. Facings kunnen het uiterlijk van de tanden naar wens worden aangepast. Ook worden facings ingezet om de tanden witter te maken. Facings kunnen van composiet of porselein gemaakt worden.

Klik hier voor meer informatie over facings.

Kronen en bruggen

Kronen en bruggen zijn duurzame vervangers voor één of meer tanden of kiezen. Als tanden of kiezen ontbreken of beschadigd zijn kunnen kronen en bruggen worden geplaatst met als doel je weer een ‘natuurlijk’ gebit te geven.

Klik hier voor meer informatie over kronen en bruggen.

Beugels

Scheve tanden kunnen door middel van een beugel worden rechtgezet. Beugels zijn er niet alleen voor jonge mensen, maar ook volwassenen kunnen worden geholpen. In plaats van de bekende blokjes is het ook mogelijk om keramische blokjes te plaatsen. Zo zal niemand de beugel in je mond opmerken.

Klik hier voor meer informatie over orthodontie.

Implantaten

‘Slechte’ of niet meer aanwezige tanden kunnen we zonder probleem vervangen. Wanneer het gaat om het vervangen van uw tanden, dan kiezen we bij voorkeur voor een meer duurzame oplossing in de vorm van implantaten. Dit is de meest comfortabele en blijvende oplossing. Een mooi en gezond gebit ligt voor iedereen binnen handbereik.

Klik hier voor meer informatie over implantaten.

Afspraak maken

Vul hieronder jouw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Tevreden patiënten

Prettige en kundige tandarts. Kan alles vragen en krijg op alles een bevredigend antwoord. Blijft altijd rustig en blijft communiceren. Ben blij met deze tandarts. Anoniem

Routebeschrijving Mondzorgcentrum

In tegenstelling tot wat de meeste routeplanners vermelden ga je op de rotonde na de afslag Grave/Dukenburg direct rechtsaf bij het bord met nummer 6, dus nog voor de afslag Kleve/ziekenhuizen/centrum.

Handige informatie Mondzorgcentrum

Openingstijden Mondzorgcentrum

Maandag
08:00 – 17:30
Dinsdag
08:00 – 17:30
Woensdag
08:00 – 17:30
Donderdag
08:00 – 17:30
Vrijdag
08:00 – 16:30

Ons team

Mondzorgcentrum Takenhofplein bestaat uit een professioneel team van tandartsen, mondhygiënisten en assistenten. Tijdens een vrijblijvend consult informeren zij je graag over de mogelijkheden.