Volg ons op Facebook
Volg ons op Instagram
Deze website is (nog) niet geoptimaliseerd voor weergave in landscape modus.
Houd je mobiel rechtop om de staande modus te gebruiken.

Tanden Bleken Nijmegen

Wil jij je tanden laten bleken? Bij Mondzorgcentrum Takenhofplein in Nijmegen behandelen wij jouw tanden om ze weer stralend wit te maken. Verkleuring van tanden komt bij veel mensen voor door allerlei uiteenlopende oorzaken. Het hoeft niet schadelijk voor de gezondheid van je gebit te zijn maar we willen nu eenmaal mooie, witte tanden.

Wanneer we lachen willen we graag ons gebit laten zien en het voelt veel prettiger als dat er stralend uitziet. Op dat moment biedt bleaching (bleken) uitkomst. Met behulp van tanden bleken krijgen wij je tanden parelwit. Bleaching is een relatief eenvoudige, verantwoorde bleekmethode en op dit moment de beste en meest veilige methode om jouw tanden weer witter te krijgen.

Naast de bleekmethode is het ook mogelijk om facings te laten zetten. Onze tandartsen zullen je bij deze keuze adviseren, zodat je altijd de beste keuze maakt.

Wil jij je tanden laten bleken?

Vul hieronder jouw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Je kunt uiteraard ook bellen naar 024  212 2128. Onze assistenten helpen je graag verder.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Handige informatie over tanden bleken

Hieronder vind je alle handige informatie die je moet weten over tanden bleken.

Wat kost tanden bleken?

Je tanden laten bleken kost €150,- per kaakdeel of €325 voor beide kaken (inclusief 8 bleekspuitjes).

Hoe lang blijven mijn tanden wit?

Geleidelijk zal het effect teruglopen en wordt geadviseerd om het bleken te herhalen. Wij adviseren om de mal te bewaren. De spuitjes met bleekgel zijn in de praktijk los verkrijgbaar voor €8,75 per stuk.

Hoe houd ik mijn tanden wit?

Na behandeling is het natuurlijk zaak om de tanden wit te houden. Om de tanden zo wit mogelijk te houden, is het belangrijk om te letten op de voeding. Mocht een bepaald voedingsproduct zorgen voor vlekken op een wit t-shirt, dan is de kans groot dat dit product ook de witte kleur van de tanden aantast. Denk hierbij bijvoorbeeld aan koffie, rode wijn en cola.

Hoe werkt tanden bleken?

We maken een afdruk van het gebit. Circa een week later ontvang je de op maat gemaakte bleeklepels en de bleekgel. Draag de bleeklepel bij voorkeur in de nacht. Eerst moet het gebit grondig worden gereinigd. Breng een beetje gel aan op de binnenzijde van de bleeklepel. Druk voorzichtig de zijkanten van de bleeklepel tegen de tanden aan zodat deze mooi aansluit en de gel zich gelijkmatig verdeeld. De bleeklepel kan gerust enkele uren inblijven.

Nadat je de bleeklepel uit de mond hebt genomen spoelt je het gebit en de bleeklepel met koud water.

Herhaal dit totdat de spuitjes leeg zijn of totdat het gewenste resultaat is behaald.

Waarom kiezen voor Mondzorgcentrum Takenhofplein?

  • Geen lange wachtlijsten voor tanden bleken
  • 100% veilig voor je gebit
  • Moderne praktijk en technieken
  • Wittere tanden gegarandeerd

Afspraak maken voor tanden bleken

Vul hieronder jouw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Tevreden patiënten

Prettige en kundige tandarts. Kan alles vragen en krijg op alles een bevredigend antwoord. Blijft altijd rustig en blijft communiceren. Ben blij met deze tandarts.

Anoniem

Routebeschrijving Mondzorgcentrum

In tegenstelling tot wat de meeste routeplanners vermelden ga je op de rotonde na de afslag Grave/Dukenburg direct rechtsaf bij het bord met nummer 6, dus nog voor de afslag Kleve/ziekenhuizen/centrum.

Handige informatie Mondzorgcentrum

Openingstijden Mondzorgcentrum

Maandag
08:00 – 17:30
Dinsdag
08:00 – 17:30
Woensdag
08:00 – 17:30
Donderdag
08:00 – 17:30
Vrijdag
08:00 – 16:30

Ons team

Mondzorgcentrum Takenhofplein bestaat uit een professioneel team van tandartsen, mondhygiënisten en assistenten. Tijdens een vrijblijvend consult informeren zij je graag over de mogelijkheden.