Volg ons op Facebook
Volg ons op Instagram
Deze website is (nog) niet geoptimaliseerd voor weergave in landscape modus.
Houd je mobiel rechtop om de staande modus te gebruiken.

Tanden bleken

Tanden bleken is een populaire manier om je glimlach witter en stralender te maken. Het verwijdert verkleuringen veroorzaakt door voeding, drank, roken en ouderdom. Bij professionele bleekbehandelingen wordt een veilig bleekmiddel gebruikt dat je tandarts nauwkeurig aanbrengt voor het beste resultaat. Je kunt kiezen voor een behandeling in de praktijk of thuis met op maat gemaakte bleeklepels.

Een bleekbehandeling kan verschillende tinten lichter maken, afhankelijk van je huidige tandkleur en de mate van verkleuring. Het begint met een beoordeling van je tandgezondheid, zodat je tandarts zeker weet dat bleken geschikt is voor jou. Tijdens de behandeling wordt het bleekmiddel zorgvuldig aangebracht, vaak met behulp van een lichtbron om het proces te versnellen.

Overweeg je tanden bleken? Overleg dan met je tandarts om te bepalen welke methode het beste bij je past. Zorg ervoor dat je na het bleken goede mondhygiëne aanhoudt en het advies van je tandarts volgt om het resultaat langdurig te behouden.