Volg ons op Facebook
Volg ons op Instagram
Deze website is (nog) niet geoptimaliseerd voor weergave in landscape modus.
Houd je mobiel rechtop om de staande modus te gebruiken.

Facings

Facings zijn een populaire oplossing voor het verbeteren van het uiterlijk van je tanden. Deze dunne, op maat gemaakte schildjes van porselein of composiet worden op de voorkant van je tanden geplaatst om een mooie glimlach te creëren. Ze helpen om de vorm, kleur en stand van je tanden te verbeteren. Ze zijn ideaal als je last hebt van verkleuring, spleetjes tussen de tanden of kleine beschadigingen. Ze worden stevig bevestigd en zien er zeer natuurlijk uit, waardoor ze je zelfvertrouwen vergroten.

Het plaatsen brengt diverse voordelen met zich mee. Ze zorgen voor een stralende glimlach en kunnen helpen bij het corrigeren van kleine onvolkomenheden in je gebit. Het proces begint met een zorgvuldige evaluatie van je tanden en het maken van afdrukken voor een perfecte pasvorm. Bij porseleinen facings wordt een dun laagje van het tandoppervlak verwijderd om de facing goed te kunnen plaatsen. Composiet facings kunnen vaak in één sessie direct op de tand worden aangebracht.

Als je denkt dat facings geschikt zijn voor jou, neem contact op met je tandarts. Samen kunnen jullie bepalen welke soort het beste bij je past. Zorg ervoor dat je je mond goed onderhoudt en regelmatig op controle gaat, zodat je facings er op hun best blijven uitzien.